Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

- NIBE - VVM 500

Productnummer: 069400

Bestanden bij bestelling:
6.931,43
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
  • Garantie
Binnenunit-lucht/water-warmtepomp-NIBE-VVM-500
Binnenunit-lucht/water-warmtepomp-NIBE-VVM-500

Productomschrijving

Lucht/water warmtepomp - NIBE - VVM 500 binnenunit

 


Gemaakt voor de toekomst

De NIBE VVM 500 is een complete binnenunit die in combinatie met een NIBE lucht/water warmtepomp een uiterst efficiënt en flexibel klimaatsysteem voor je woning vormt. Dankzij het gebruiksvriendelijke regelsysteem zorgt de regelunit ervoor dat je woning efficiënt wordt verwarmd, gekoeld en voorzien van een passende hoeveelheid warmtapwater. Doordat de boiler, de elektrische bijverwarming en de modulerende circulatiepompen in de NIBE VVM 500 zijn geïntegreerd, kan hij de snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Door de toepassing van slimme technologie geeft de NIBE VVM 500 je controle over je energieverbruik en maakt hij een essentieel onderdeel uit van je comfortinstallatie. De efficiënte regeling past voor maximaal comfort automatisch het binnenklimaat aan en houdt daarbij tegelijkertijd rekening met het milieu.


NIBE Smart Price Adaption and Smart Grid Ready

Smart Grids - ook wel 'intelligente netten' genoemd - zijn momenteel in ontwikkeling. Middels toegevoegde intelligentie wordt het bestaande elektriciteitsnet flexibeler gemaakt, waardoor vraag en aanbod van elektrische energie beter op elkaar kunnen worden afgestemd. De NIBE warmtepompen zijn standaard uitgerust met diverse voorzieningen om te anticiperen op vraag en aanbod. Op lokaal niveau kun je hiermee als gebruiker zelf opgewekte PV-stroom zo gunstig mogelijk inzetten en, als de energiemaatschappijen variabele elektriciteitstarieven gaan hanteren, kan de warmtepomp dit gaan gebruiken om zo voordelig mogelijk je huis en warmwater op te warmen. Deze opties bieden gebruikers van een warmtepomp, een interessante kostenbesparing.


Fraaie afwerking

De meeste installatiecomponenten zijn netjes weggewerkt achter de mantel van de binnenunit.

 

Geintegreerd systeem

Te combineren met een NIBE lucht/water warmtepomp van NIBE tot een geïntegreerd systeem.


Online bediening

De NIBE Uplink app biedt je tal van mogelijkheden voor bediening op afstand.


Offerte aanvraag

Wij kunnen voor U ook een  vrijblijvende offerte maken voor een warmtepompinstallatie inclusief binnenunit/buitenunit of andere producten.


Montage en levering

Dit product is exclusief montage!
Dit is een speciale bestelling, kan niet retour of geannuleerd worden. Levertijd afhankelijk van fabrikant.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag