Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Boilers - NIBE - Melite 80

Productnummer: 084094

Bestanden bij bestelling:
1.304,01
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
  • Garantie
Boilers - NIBE - Melite 80
Boilers - NIBE - Melite 80

Productomschrijving

Boilers - NIBE - Melite 80

 

Gemaakt voor de toekomst

De NIBE Melite is een kwalitatief hoogwaardige elektrische boiler voor woningen, appartementen, vakantiehuizen, pantry’s en bedrijfskantines. Het assortiment omvat vier types met een inhoud van 60, 80, 100 en 120 liter. Je kunt de NIBE Melite toepassen als vervanging van een bestaande elektrische boiler, maar hij past ook uitstekend binnen een all-electric concepten in nieuwbouw. Door zijn rechthoekige vorm kan de boiler strak tegen de wand worden bevestigd. De emaille-coating en de titanium zwerfstroomanode beschermen het boilervat van de NIBE Melite uitstekend tegen corrosie. Dankzij de zelflerende SMART regeling worden stilstandsstilstandsverliezen beperkt. Dit levert tot wel 10% extra energiebesparing op ten opzichte van een conventionele elektrische boiler. Daarnaast heeft de SMART regeling enkele andere handige bespaarfuncties, die je eenvoudig kunt bedienen via het verlichte lcd-display. Tot slot voorziet de regeling in een ingebouwde antilegionella-functie.


Energie zuining

Dankzij de uitstekende isolatie en de SMART-regeling zijn alle uitvoeringen voorzien van energielabel B.


Smart regeling

Met diverse functies voor extra energiebesparing.


Universeel toepasbaar

Elektrische boilers in vier volumes 60, 80, 100 en 120 liter) voor een passende hoeveelheid warmtapwater in veel situaties.


Offerte aanvraag

Wij kunnen voor U ook een  vrijblijvende offerte maken voor een warmtepompinstallatie inclusief binnenunit/buitenunit of andere producten.
 

Montage en levering

Dit product is exclusief montage!
Dit is een speciale bestelling, kan niet retour of geannuleerd worden. Levertijd afhankelijk van fabrikant.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag