Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Boilers - Vaillant - VEH 100/8 exclusive

Productnummer: 0010019876

Bestanden bij bestelling:
1.403,58
Prijs per stuk
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
  • Garantie
Elektrische boiler - Vaillant - VEH 100/8 exclusive
Elektrische boiler - Vaillant - VEH 100/8 exclusive

Productomschrijving

Elektrische boiler - Vaillant - VEH 100/8 exclusive

 

Gemaakt voor de toekomst

De Vaillant eloSTOR Exclusive elektrische boiler -met een inhoud van 50 liter- kan een goede oplossing voor een keukentappunt, een bad of een douche zijn. Het apparaat is comfortabel in gebruik, aantrekkelijk qua ontwerp en is geschikt voor toepassingen met hogere warmwaterbehoeften.

De eloSTOR Pro kan worden aangesloten op een warmtapwatersysteem met één of meerdere tappunten. Gebruik hiervoor een inlaatcombinatie van 6 bar. Het verwarmingselement is gemaakt van roestvrij staal, de boiler is geëmailleerd en voorzien van een magnesium anode voor een optimale bescherming en lange levensduur. De hoogwaardige thermische isolatie van PU-schuim houdt het water lang warm.

 

Smart control

De eloSTOR Exclusive elektrische boiler is voorzien van een Smart Control-functie die het warmtapwatergebruik leert kennen en vervolgens ervoor zorgt dat de boiler alleen op temperatuur gehouden wordt wanneer er regelmatig warm tapwater gebruikt wordt. Hierdoor kan tot 7% op het energieverbruik voor warm tapwater worden bespaard. Deze functie kan naar believen aan of uit worden gezet.

  


Offerte aanvraag

Wij kunnen voor U ook een  vrijblijvende offerte maken voor een warmtepompinstallatie inclusief binnenunit/buitenunit of andere producten.
 

Montage en levering

Dit product is exclusief montage!
Dit is een speciale bestelling, kan niet retour of geannuleerd worden. Levertijd afhankelijk van fabrikant.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag