Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Cv-ketel - Masterwatt - Calida Compact Duo 4/6/8kW

Productnummer: 300100108

Bestanden bij bestelling:
4.478,95
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
  • Garantie
Elektrische cv-ketel  - Masterwatt - Calida Compact Duo 4/6/8kW Elektrische cv-ketel  - Masterwatt - Calida Compact Duo 4/6/8kW
Elektrische cv-ketel  - Masterwatt - Calida Compact Duo 4/6/8kW
Elektrische cv-ketel  - Masterwatt - Calida Compact Duo 4/6/8kW

Productomschrijving

Elektrische cv-ketel  - Masterwatt - Calida Compact Duo 4/6/8kW

 

Gemaakt voor de toekomst

De CALIDA elektrische cv-ketel is een uitstekende oplossing voor het verwarmen van uw woning of bedrijfspand. Zeker in de huidige tijd waarin fossiele brandstoffen op raken, gasprijzen stijgen en duurzame energie een steeds hoger aandeel krijgt.

De CALIDA COMPACT DUO is een van de nieuwste modellen in de CALIDA serie. De CALIDA COMPACT DUO elektrische cv-ketel is volledig uitgevoerd als combitoestel. De COMPACT DUO is de eerste elektrische cv-ketel die verwarmen en warm tapwater combineert in één product. In het toestel zit een geïntegreerde voorraad boiler. De CALIDA COMPACT DUO kan via het display op het benodigde vermogen worden ingesteld. De toestellen hebben een automatisch ontluchtingsprogramma, moduleren automatisch aan de hand van warmtevraag, hebben een zeer goed geïsoleerd elementhuis en boilervat en zijn voorzien van de allernieuwste versie A-labelpomp. Het fraai ontworpen display heeft veel instelmogelijkheden en geeft veel grafische informatie.

De CALIDA COMPACT DUO zijn staande model koelkast toestellen. Hierdoor ontbreekt het leidingwerk dat bij losse producten gerealiseerd moet worden. De CALIDA COMPACT DUO is geschikt voor hoge én lage temperatuursystemen. Doordat het toestel beschikt over een prioriteit schakeling waardoor bij gelijktijdig gebruik, met bijvoorbeeld een elektrische doorstromer, de elementen van de cv-ketel tijdelijk worden uitgeschakeld. Hierdoor wordt gelijktijdig gebruik voorkomen en kan uiteindelijk met een lagere afzekering worden volstaan.

De CALIDA COMPACT DUO is leverbaar in twee verschillende modellen met de volgende vermogens: 4/6/8 kilowatt (230 volt mogelijk) en de CALIDA COMPACT DUO 12/16/20/24 kilowatt (400 volt). Beide modellen zijn voorzien van een geïntegreerde 130 liter RVS voorraad boiler.


CALIDA regeling

De CALIDA elektrische cv-ketels beschikken over een aan/uit thermostaat aansluiting. Hierop kunt u elke aan/uit thermostaat aansluiten, mits deze een eigen voeding (batterij of transformator) heeft.

Let op: thermostaten die werken door middel van ‘powerstealing’ zullen niet correct werken.

 

Voordelen ten opzichte van alternatieven

betrouwbare beproefde technieklage storingsgevoeligheidlage onderhoudskostenrelatief lage investering om ‘van het gas af te gaan’geen gevaarlijke gasinstallatiegeen gevaar voor koolmonoxidegeen rookgaskanalen benodigdgeen dure warmtepompinstallatiegeen buitendeel of bronnen benodigdzeer goed te combineren met duurzaam opgewekte stroom
 

Offerte aanvraag

Wij kunnen voor U ook een  vrijblijvende offerte maken voor een warmtepompinstallatie inclusief binnenunit/buitenunit of andere producten.
 

Montage en levering

Dit product is exclusief montage!
Dit is een speciale bestelling, kan niet retour of geannuleerd worden. Levertijd afhankelijk van fabrikant.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag