Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

ACC - Friogel - Neo geconcentreerd monopropyleen glycol 20L jerrycan

Productnummer: 90401010

Bestanden bij bestelling:
144,93
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
  • Garantie
Friogel - Neo geconcentreerd monopropyleen glycol 20L jerrycan
Friogel - Neo geconcentreerd monopropyleen glycol 20L jerrycan

Productomschrijving

Friogel - Neo geconcentreerd monopropyleen glycol 20L jerrycan

 

Gemaakt voor de toekomst

  • Temperatuurbereik: -28°C / +150°C
  • Niet giftig, foodgrade
  • Langwerkende organische inhibitoren

Friogel® Neo, op basis van monopropyleen glycol en corrosieinhibitoren, is een geconcentreerde koudedrager, special ontworpen voor de secundaire circuits van koelinstallaties die op lage temperaturen werken en in de voedingsindustrie.

Na oplossing in water krijgt men met Friogel® Neo een product dat op efficiënte wijze beschermt tegen aanvriezen alsook tegen aantasting van de metalen die in de verschillende circuits van recente of oudere installaties aanwezig zijn (staal, aluminium, koper, messing, soldeersel, enz.). Deze bescherming werd bevestigd door veelvuldige statische en dynamische warmtetests.

De formule van Friogel® Neo is zonder Borax, een toevoegingsmiddel dat als giftig is geklasseerd. De anti-corrosie technologie gebruikt in Friogel® Neo is organisch, gebaseerd op geneutraliseerd carbonzuur, zonder fosfaat, nitriet en amine. De werkzame middelen dragen bij aan een langere levensduur van de protectie tegen corrosie.

De formule van Friogel® Neo wordt toegestaan als koelmiddel in systemen voor productie van drinkwater bij enkelvoudige uitwisseling, aangezien het geen enkel gevaar oplevert voor de volksgezondheid. Dit tot een maximale concentratie van 60% van het volume.Offerte aanvraag

Wij kunnen voor U ook een  vrijblijvende offerte maken voor een warmtepompinstallatie inclusief binnenunit/buitenunit of andere producten.


Montage en levering

Dit product is exclusief montage!
Dit is een speciale bestelling, kan niet retour of geannuleerd worden. Levertijd afhankelijk van fabrikant.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag