Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Lucht/water warmtepomp - Vaillant - AroTHERM (VWL 65/6 A)

Productnummer: 0010031658

Bestanden bij bestelling:
5.029,77
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
  • Garantie
Lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM Plus (VWL 65/6 A)
Lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM Plus (VWL 65/6 A)

Productomschrijving

Lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM Plus (VWL 65/6 A)

 


Gemaakt voor de toekomst

Volop aangename warmte in huis tijdens de winter en heerlijk koel in de zomer. Met altijd lekker veel warm water uit de kraan zonder dat dit extra energie kost. De krachtige aroTHERM warmtepomp is uw energiezuinige, comfortabele allemansvriend. De compacte warmtepomp is gemakkelijk te plaatsen bij uw bestaande woning of nieuwbouwhuis.


Voordelen

  • Zeer zuinig: energieklasse verwarming A++

  • Duurzaam: natuurlijke energie uit de lucht

  • Comfortabel: fluisterstil, verwarmt én koelt

  • Efficiënt: tot wel 25% kostenbesparing op energieverbruik

  • Subsidie is mogelijk


Ontworpen om te integreren met je huis

De aroTHERM warmtepomp neemt gratis beschikbare energie op uit de buitenlucht. Hiervoor gebruikt de warmtepomp een koelmiddel. Omdat deze koelvloeistof altijd kouder is dan de omgeving, trekt de aroTHERM automatisch warmte aan. De warmtepomp laat de opgewarmde koelvloeistof vervolgens verdampen. Deze damp wordt in een compressor samengedrukt. Hierdoor stijgt de temperatuur. De hete stoom gaat naar het verwarmingscircuit dat de warmte in uw woning afgeeft. Daarna wordt de druk verlaagd en koelt de stoom af totdat hij weer vloeibaar is.Hierdoor kan het koelmiddel opnieuw warmte uit de omgeving opnemen en is de cirkel rond. Met de aroTHERM haalt u kortom een uiterst betrouwbaar warmtepompsysteem in huis.

Voor maximaal warmwatercomfort werkt de hybride aroTHERM warmtepomp samen met uw hr-ketel. De intelligente temperatuurregeling kiest vervolgens de meest efficiënte en energiezuinigste warmtebron. Met de aroTHERM all electric profiteert u van de uniSTOR boiler voor warmtepompen (200-500 liter) of de compacte uniTOWER (190 liter).

Tel daarbij de speciale warmtewisselaar en de lage CO2-uitstoot op en u heeft met de aroTHERM all electric hét duurzame antwoord op het kille Nederlandse klimaat. Heerlijk behaaglijk!


Offerte aanvraag

Wij kunnen voor U ook een vrijblijvende offerte maken voor een warmtepompinstallatie inclusief binnenunit/buitenunit of andere producten.
 

Montage en levering

Dit product is exclusief montage!
Dit is een speciale bestelling, kan niet retour of geannuleerd worden. Levertijd afhankelijk van fabrikant.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag