Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM pure VWL 65/7.2 AS 230V S3

Productnummer: 0010036171

Bestanden bij bestelling:
2.007,97
 • Hoge kwaliteit
 • Duurzaam
 • Betrouwbaar
 • Garantie
Lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM pure VWL 65/7.2 AS 230V S3 (split) Lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM pure VWL 65/7.2 AS 230V S3 (split) Lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM pure VWL 65/7.2 AS 230V S3 (split) Lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM pure VWL 65/7.2 AS 230V S3 (split) Lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM pure VWL 65/7.2 AS 230V S3 (split) Lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM pure VWL 65/7.2 AS 230V S3 (split)
Lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM pure VWL 65/7.2 AS 230V S3 (split)
Lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM pure VWL 65/7.2 AS 230V S3 (split)
Lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM pure VWL 65/7.2 AS 230V S3 (split)
Lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM pure VWL 65/7.2 AS 230V S3 (split)
Lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM pure VWL 65/7.2 AS 230V S3 (split)
Lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM pure VWL 65/7.2 AS 230V S3 (split)

Productomschrijving

Vaillant - aroTHERM pure VWL VWL 65/7.2 AS 230V S3 (split)


Gemaakt voor de toekomst

 • Uitermate geschikt voor hybride systemen
 • Zeer zuinig: energieklasse verwarming A+++
 • Gunstige prijs-/kwaliteitverhouding
 • Voorzien van split technologie met koudemiddel R32
 • Hoogst haalbare energielabel A+++ voor verwarming (35°C)
 • COP tot 5,3 (A7/W35), koeling EER tot 5,0 (A35/W18)
 • Verkrijgbaar in vermogens 4, 6, 8 en 10 kW


Uitermate geschikt voor hybride installatie

Onze aroTHERM pure lucht-water warmtepomp is uitermate geschikt als hybride opstelling. De compacte aroTHERM pure lucht-water warmtepomp buitenunit heeft een vloeroppervlak van ongeveer een halve vierkante meter en is daarmee onze kleinste lucht-water warmtepomp. Zowel in een eensgezinswoning als in een appartement is de aroTHERM pure de perfecte keuze wanneer u een ruimtebesparende en toch rendabele warmtepompoplossing wenst.


Hybride warmtepompsysteem met cv-ketel

Met de aroTHERM pure biedt Vaillant een aantrekkelijke instapoplossing voor hybride systemen die qua prijsstelling onder de succesvolle aroTHERM plus monobloc lucht-water warmtepomp is gepositioneerd.
Door het compacte formaat en vermogens van 4 tot 10 kW kan voor ieder woningtype een passend hybride warmtepompsysteem worden ontworpen. Het nieuw vormgegeven binnendeel van het aroTHERM pure hybridesysteem kan bovendien met of zonder back-up heater worden geïnstalleerd. Mét backup heater bent u optimaal voorbereid op een toekomstige all-electric situatie, indien u nu kiest voor een zogenaamde all-electric ready hybride opstelling.
De aroTHERM pure kan als add-on bij elke bestaande cv-ketel of als onderdeel van een nieuw verwarmingssysteem is de warmtepomp perfect te combineren met onze cv-ketel ecoFIT pro. In het laatste geval kan gelijktijdig een nieuwe Vaillant cv-ketel worden geplaatst.


Slimme hybridemanger

In hybride opstelling gebruikt de aroTHERM pure de hernieuwbare energie optimaal. De triVAI hybridemanager biedt u de mogelijkheid om zowel de actuele gas- als elektraprijs op te geven. Aan de hand van de buitentemperatuur berekent de regelaar vervolgens wat economisch gezien de meest voordelige optie is: de warmtepomp aanzetten of de cv-ketel gebruiken voor ruimteverwarming. Zo kunt u optimaal besparen op uw energiekosten, zonder in te leveren op comfort.


All-electris warmtepompoplossing

Naast hybride kan de aroTHERM pure tevens als all-electric oplossing worden toegepast in combinatie met een uniTOWER pure hydraulische toren voor warm tapwater, welke u bijvoorbeeld op zolder plaatst. Deze binnenunit is ongeveer zo groot als een koelkast. Alle benodigde systeemcomponenten zijn ingebouwd, bijvoorbeeld de warmwaterboiler en de back-upverwarming. Door de aan de bovenzijde geplaatste aansluitingen is het bijzonder praktisch om deze unit direct tegen de wand te monteren – en is zelfs in een nis in te bouwen, zoals in een keuken.


Warm water precies waneer u het nodig heeft

De boiler van 190 liter in onze uniTOWER pure zorgt voor een betrouwbare levering van warm water aan een vierpersoonshuishouden. Het bijzondere hierbij: dankzij het nieuwe totaalconcept kan de boiler water ca. 25% sneller verwarmen dan vergelijkbare systemen – een voordeel als mensen achter elkaar onder de douche springen.
Wonen er meer dan vier mensen in uw huis of heeft u simpelweg meer warm water nodig? De aroTHERM pure kan worden gecombineerd met onze uniSTOR warmwaterboilers, die speciaal zijn ontworpen voor warmtepompen. Deze combinatie met een hydraulische module kan tot 500 liter warm water leveren voor ongeveer acht personen.


Eenvoudige bediening als nooit tevoren

Makkelijker dan dit wordt het niet! Met de myVAILLANT app kunt u uw hele systeem via uw smartphone bedienen. U heeft alleen de sensoCOMFORT systeembesturing en de myVAILLANT connect gateway nodig. Alle handige functies kunnen snel in de app worden ingesteld - vanaf elke locatie. U kunt het systeem naar uw wensen optimaliseren en de instellingen individueel aanpassen, bijvoorbeeld als u later thuiskomt. Het gebruik van de app bespaart geld en is handig in gebruik.


Offerte aanvraag

Wij kunnen voor U ook een  vrijblijvende offerte maken voor een warmtepompinstallatie inclusief binnenunit/buitenunit of andere producten.
 

Montage en levering

Dit product is exclusief montage!
Dit is een speciale bestelling, kan niet retour of geannuleerd worden. Levertijd afhankelijk van fabrikant.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag