Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

ACC - ATAG - Neoz bedieningsunit klokthermostaat

Productnummer: 3319471

Bestanden bij bestelling:
269,62
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
  • Garantie
ACC - ATAG - Neoz bedieningsunit klokthermostaat ACC - ATAG - Neoz bedieningsunit klokthermostaat
ACC - ATAG - Neoz bedieningsunit klokthermostaat
ACC - ATAG - Neoz bedieningsunit klokthermostaat

Productomschrijving

Regeling - ATAG - Neoz bedieningsunit klokthermostaat

 

Gemaakt voor de toekomst

Meer kunnen dan alleen het op afstand bedienen van je CV- ketel? Dat is mogelijk met ATAG Zone. ATAG Zone biedt toegang tot de wereld van domotica en werkt via een – gratis te downloaden - app. Apple HomeKit, Google Home en Amazon Alexa werken samen met ATAG Zone. Zo krijg je als gebruiker de totale controle over je woning via tablet of smartphone. Overal, waar je ook bent. Daarnaast verbindt ATAG Zone de CV-ketel met de warmtepomp, een zonlichtsysteem of een menggroepenregeling.


Zonregeling

Je kunt met ATAG One Zone per individuele ruimte de temperatuur van je verwarming, warm water en koeling regelen op 1 app. Dankzij ondersteuning door de zgn. intelligente zoneregeling is ook een weekschema eenvoudig per zone in te stellen. De i Zone is de eerste ATAG CV-ketel die geschikt is om te verbinden met ATAG Zone.


Energiezuinig en snel je huis verwarmen

Dankzij het exclusieve energiemeetsysteem in de ATAG Zone app, ben je altijd op de hoogte van het energieverbruik en kan je eenvoudig bijsturen waar nodig. Zo wordt energie besparen wel heel gemakkelijk.
De app staat in verbinding met het consumentenportal my.atag.zone en de installateur. Zo kunnen storingen snel gesignaleerd en opgelost worden. Dankzij een intelligent onderhoudssysteem kunnen storingen ook worden voorkomen door je ATAG SelectDealer, dé installateur bij jouw in de buurt.
Je kunt 24/7 op afstand alle componenten verbonden met ATAG Zone besturen en beheren. Met als resultaat een verlaging van het energieverbruik, vermindering van de CO2-uitstoot en een betrouwbaar verwarmingssysteem. Het assortiment bestaat uit diverse uitvoeringen met voor elke woning een oplossing. Zo ontstaat er een wereld aan verbindingen. De wereld bij jou thuis, jouw comfort zone


Offerte aanvraag

Wij kunnen voor U ook een  vrijblijvende offerte maken voor een warmtepompinstallatie inclusief binnenunit/buitenunit of andere producten.
 

Montage en levering

Dit product is exclusief montage!
Dit is een speciale bestelling, kan niet retour of geannuleerd worden. Levertijd afhankelijk van fabrikant.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag