Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Split lucht/water warmtepomp - NEFIT - EnviLine A/W Split 16 T-T

Productnummer: 7736701148

Bestanden bij bestelling:
7.986,40
 • Hoge kwaliteit
 • Duurzaam
 • Betrouwbaar
 • Garantie
Split lucht/water warmtepomp - NEFIT - EnviLine Tower A/W Split 16 T-T Split lucht/water warmtepomp - NEFIT - EnviLine Tower A/W Split 16 T-T
Split lucht/water warmtepomp - NEFIT - EnviLine Tower A/W Split 16 T-T
Split lucht/water warmtepomp - NEFIT - EnviLine Tower A/W Split 16 T-T

Productomschrijving

Split lucht/water warmtepomp - NEFIT - EnviLine Tower A/W 16 T-T

 


Gemaakt voor de toekomst

De EnviLine warmtepomp van Nefit Bosch is door een door beproefd systeem. Met meer dan 21.000 geplaatste warmtepompen in Nederland is EnviLine al jaren een begrip onder warmtepompinstallateurs. Niet de goedkoopste, niet de lichtste of kleinste, wel de beste prestaties en een lange levensduur.

 

Voordelen

 • Hoog rendement: bewezen efficiënt
 • Royaal vermogen: minder draaiuren en minder geluid
 • Verlengde garantie mogelijk
 • Verwarmt ook bij vorst zonder gas of extra stroomverbruik
 • Hoge cv-temperatuur
 • Aantrekkelijke ISDE-subsidie
 • Robuuste kwaliteit, lange levensduur
 • Standaard geïntegreerde koelfunctie

 

Verwarmen, koelen en warm water

EnviLine buitenunits zijn er in een brede vermogensrange, zodat het systeem altijd op maat is en optimaal afgestemd wordt op de woonsituatie en de wensen van de gebruiker. De hybride Binnenunit wordt aangesloten op de cv-ketel (nieuw of aanwezig) of een andere externe bijverwarmer, bijvoorbeeld een hout- of pelletkachel. De warmtepomp zorgt voor verwarming, de cv-ketel voor warm water. Verder schakelt de cv-ketel alleen nog in op hele koude dagen.

 

Hogere besparing

EnviLine hybride warmtepompen zorgen voor aantoonbaar een hoge gasbesparing. De reden hiervoor is simpel: veel vergelijkbare warmtepompen presteren prima in het voorjaar en najaar, maar krijgen de woning niet meer goed warm als het buiten kouder wordt. Gevolg: in koude perioden is de gasbesparing 0. EnviLine warmtepompen van Nefit Bosch zijn uniek vanwege het ingebouwde automatische ‘defrosting’ systeem. Dit zorgt ervoor dat de warmtepomp de woning ook in de winter zelfstandig warm kan houden.

EnviLine verwarmt zelfs bij buitentemperaturen onder het vriespunt. Afhankelijk van de situatie kan EnviLine het zonder hulp van de cv-ketel af tot wel 7 °C onder nul. Dit betekent dat het gasverbruik over het hele jaar genomen lager is dan bij andere hybride systemen. Bij die systemen moet de cv-ketel het vaak overnemen zodra de buitentemperaturen onder de +5°C komen. In de praktijk is aangetoond dat een EnviLine hybride warmtepomp tot 93% gas kan besparen zonder dat de gebruiker comfort hoeft in te leveren. EnviLine haalt daarmee een aantoonbaar hoger rendement dan veel vergelijkbare warmtepompen.

 

Langere levensduur, stillere werking

EnviLine van Nefit Bosch kent een robuuster ontwerp met een grotere ventilator dan andere warmtepompen. Dat betekent minder draaiuren, met minder starts en stops, en dus minder slijtage en een langere levensduur. Een ander voordeel van het ontwerp is de stillere werking. Bij goedkopere, lichtere warmtepompen moet de buitenunit vaker op maximaal vermogen draaien, terwijl EnviLine het vermogen kan doseren. Dat betekent dat de ventilator minder toeren draait, waardoor deze ook minder geluid maakt.


Offerte aanvraag

Wij kunnen voor U ook een vrijblijvende offerte maken voor een warmtepompinstallatie inclusief binnenuit/buitenunit of andere producten.
 

Montage en levering

Dit product is exclusief montage!
Dit is een speciale bestelling, kan niet retour of geannuleerd worden. Levertijd afhankelijk van fabrikant.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag