Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Split lucht/water warmtepomp - NIBE - AMS 20-6 (230V)

Productnummer: 064235

Bestanden bij bestelling:
2.091,22
Prijs per stuk
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
  • Garantie
Split lucht/water warmtepomp - NIBE - AMS 20-6 (230V)
Split lucht/water warmtepomp - NIBE - AMS 20-6 (230V)

Productomschrijving

Lucht/water warmtepomp - Nefit/Bosch - Monoblock 7400i 5 TS

 

Gemaakt voor de toekomst

De NIBE AMS 20-serie bestaat uit twee stille en energiezuinige SPLIT lucht/water warmtepompen. In combinatie met een uitgebreid assortiment bij passende binnenunits en regelingen kan met deze lucht/water warmtepompen een passende warmtepompinstallatie voor iedere situatie worden samengesteld. Met een vermogen tot 7,8 kW voor de AMS 20-6 en 11,4 kW voor de AMS 20-10 zijn deze warmtepompen vanzelfsprekend geschikt voor een All-Electric installatie in nieuwbouw, maar ze zijn ook prima toepasbaar in een hybride installatie in bestaande bouw. Door het relatief hoge vermogen en de uitgebreide opties is zo’n hybride installatie hierdoor meteen All-Electric Ready.

De NIBE regelingen zijn voorzien van een boilerregeling, waardoor op termijn de cv-combiketel heel eenvoudig kan worden vervangen door een losse boiler en een klein elektrisch element. De warmtepompen functioneren zelfs bij een buitentemperatuur van -20 °C en zijn dankzij de hoge aanvoertemperaturen tot 58 °C (AMS 20-6) en tot 60 °C (AMS 20-10) ook toepasbaar met radiatoren. Deze SPLIT-uivoeringen zijn compact en relatief licht in gewicht en dát ishandig voor plaatsing en montage. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden voor bijvoorbeeld communicatie met internet of een app op een smartphone of tablet zijn de warmtepompen van de NIBE AMS 20-serie state of-the art die een optimaal binnenklimaat waarborgen.

 


Offerte aanvraag

Wij kunnen voor U ook een  vrijblijvende offerte maken voor een warmtepompinstallatie inclusief binnenunit/buitenunit of andere producten.
 

Montage en levering

Dit product is exclusief montage!
Dit is een speciale bestelling, kan niet retour of geannuleerd worden. Levertijd afhankelijk van fabrikant.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag