Split lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM VWL 75/5 AS-SHP

(Artikelnr: 0010021619-SHP)
Split lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM VWL 75/5 AS-SHP Split lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM VWL 75/5 AS-SHP Split lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM VWL 75/5 AS Split lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM VWL 75/5 AS Split lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM VWL 75/5 AS Split lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM VWL 75/5 AS
Split lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM VWL 75/5 AS-SHP Split lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM VWL 75/5 AS-SHP Split lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM VWL 75/5 AS Split lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM VWL 75/5 AS Split lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM VWL 75/5 AS Split lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM VWL 75/5 AS

Split lucht/water warmtepomp - Vaillant - aroTHERM VWL 75/5 AS

 


Gemaakt voor de toekomst

De aroTHERM split is een warmtepomp met een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding voor nieuwbouw en renovatie. Ze gebruikt de in de lucht opgeslagen warmte als gratis energiebron. Een aroTHERM split systeem bestaat uit twee delen: de warmtepomp, die buiten geïnstalleerd wordt, en de binnenunit.

 

Compact, maar krachtig

De warmtepomp is tot wel 25 meter van de woning te plaatsen. De uniTOWER split, krijgt een plaats in uw woning. Deze hydraulische unit, niet groter dan een koelkast, biedt tal van voordelen:
• Ruimte besparende Plug & Play installatie – compleet met alle elektronische en hydraulische componenten
• Warmwatercomfort voor vier personen dankzij de geïntegreerde 190 liter boiler.


Hebt u meer warm water nodig? Combineer dan onze hydraulische module met de uniSTOR boiler voor warmtepompen:

• Opslagcapaciteit van 200 tot 500 liter
• Gelijktijdig gebruik van meerdere aftappunten
• Voorbeeldig warmwatercomfort voor zes personen
• Mogelijkheid om een thermische zonne-installatie te integreren

 

PV ready

Bij een overschot aan elektra van de PV panelen kan de warmwater boiler geladen worden. Als er nog steeds een overschot is kan de CV buffer geladen worden indien die is toegepast.

 

SG ready

Het SG ready label (Smart Grid) is toegekend aan de aroTHERM split. De regeltechniek van deze warmtepomp maakt de toekomstige integratie in een intelligent elektriciteitsnet mogelijk.

 

Optimale prestaties, nauwelijks hoorbaar

Een aroTHERM split systeem is niet alleen uiterst zuinig en efficiënt, maar dankzij het Sound Safe System ook ongelooflijk stil.
De hydraulische binnenunit maakt niet meer geluid dan een moderne koelkast. Ook de buiteneenheid is een toonbeeld van rust. Het werkingsgeluid is op een paar meter afstand nauwelijks hoorbaar en te vergelijken met zacht ritselende bladeren. Vooral bij rijhuizen is dat een enorme troef.
Kies het vermogen dat bij u past De aroTHERM split is leverbaar in vermogens van 3 tot 12 kW. Er is altijd wel een vermogen dat perfect bij u past. Tel daarbij onze uniTOWER hydraulische binnenunit en een thermostaat, en u beschikt over een bijzonder efficiënt verwarmingssysteem

 

Installeer hem waar u maar wil

Veel plaats heeft u niet nodig om uw voordeel te doen met het hoge rendement van de aroTHERM split: afhankelijk van uw vereisten laat u de warmtepomp in de tuin, tegen de muur van uw woning of op het dak van uw garage installeren. Welke plaats u ook kiest, met de bijbehorende accessoires is de klus vlot geklaard.


Systeemuitbreidingen voor nog meer efficiëntie

De aroTHERM split is een efficiënte, milieuvriendelijke optie voor verwarming, koeling en warmwaterproductie in 1 systeem. Met ons assortiment accessoires maakt u het nóg efficiënter, milieuvriendelijker en praktischer. Wij bieden u op elkaar afgestemde oplossingen van dezelfde leverancier


Offerte aanvraag

Wij kunnen voor U ook een vrijblijvende offerte maken voor een warmtepompinstallatie inclusief binnenunit/buitenunit of andere producten.
 

Montage en levering

Dit product is exclusief montage!
Dit is een speciale bestelling, kan niet retour of geannuleerd worden. Levertijd afhankelijk van fabrikant.

Artikelnummer

0010021619-SHP

ÔéČ┬á0,00
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.