Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Regeling - Vaillant - Draadloze systeemregelaar sensoCOMFORT 720 f

Productnummer: 0020260929

Bestanden bij bestelling:
377,45
Prijs per stuk
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
  • Garantie
Vaillant - Draadloze systeemregelaar sensoCOMFORT 720 f
Vaillant - Draadloze systeemregelaar sensoCOMFORT 720 f

Productomschrijving

Vaillant - Draadloze systeemregelaar sensoCOMFORT 720 f

 

Gemaakt voor de toekomst

De Vaillant sensoCOMFORT is de alles-in-één regelaar voor warmtepompen, hybrides en complexere systemen met een cv-ketel. Daarmee kun je de klant een toekomstgerichte systeembesturing bieden die een minimale installatie-inspanning vereist maar een maximale klanttevredenheid garandeert.

  • Weersafhankelijke systeemregelaar voor Vaillant cv-ketels, warmtepompen en hybrides

  • Intuïtieve bediening met automatische detectie van eBUS-systeemcomponenten

  • Ook een draadloze versie beschikbaar

  • sensoNET gateway (tegen meerprijs) en smartphone app voor bediening op afstand

 

Veelzijdige regeling

De sensoCOMFORT biedt een comfortabel allround weersafhankelijk besturingssysteem dat in staat is om een grote verscheidenheid aan installaties te regelen. De sensoCOMFORT kan eenvoudige installaties regelen, zoals een all-electric warmtepompsysteem met één cv-groep en een boiler. Maar ook complexere installaties met maximaal negen verwarmingscircuits. Ook voor een hybridesysteem met een Vaillant cv-ketel en warmtepomp kan de sensoCOMFORT uitstekend worden toegepast.

  

Eenvoudige configuratie

Door het nieuwe, uitgelijnde ontwerp en de gebruikersinterface is de bediening intuïtiever dan ooit tevoren. Het geharmoniseerde concept met een duidelijk gestructureerd menu en de nieuwe vraaggestuurde stapsgewijze assistent bespaart veel tijd tijdens de inbedrijfstelling. Dankzij de gemeenschappelijke eBUS-taal zijn alle uitbreidingen met duurzame energie gemakkelijk uit te voeren. Daarbij komt een toekomstgericht voordeel: je kunt moeiteloos de zonne-opbrengst en verbruik controleren om de werking van het systeem van de klant nog efficiënter te maken.

 

Op afstand aan te sturen

Het maakt niet uit of u thuis of ergens anders bent, de combinatie van de sensoCOMFORT thermostaat met de sensoNET gateway (artikelnr. 0160960) en met gebruik van de sensoAPP krijgt de gebruiker op afstand toegang tot het verwarmingssysteem. Zo ontstaat er een moderne, slimme oplossing, die past bij het digitale tijdperk. Het uniforme ontwerp- en bedieningsconcept van alle gebruikersinterfaces maakt een intuïtieve bediening mogelijk.


Offerte aanvraag

Wij kunnen voor U ook een  vrijblijvende offerte maken voor een warmtepompinstallatie inclusief binnenunit/buitenunit of andere producten.
 

Montage en levering

Dit product is exclusief montage!
Dit is een speciale bestelling, kan niet retour of geannuleerd worden. Levertijd afhankelijk van fabrikant.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag