Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Water/water warmtepomp - NIBE - S1155-6

Productnummer: 065447

Bestanden bij bestelling:
10.613,67
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
  • Garantie
Water/water warmtepomp - NIBE - S1155-6 Water/water warmtepomp - NIBE - S1155-6
Water/water warmtepomp - NIBE - S1155-6
Water/water warmtepomp - NIBE - S1155-6

Productomschrijving

Water/water warmtepomp - NIBE - S1155-6 

 


Gemaakt voor de toekomst

De NIBE S1155 is een intelligente modulerende water/water warmtepomp zonder ingebouwde boiler die slechts een beperkte inbouwhoogte vergt. Je kunt hem combineren met een boiler (200 - 1.000 liter) naar keuze, om zo het gewenste warmwatercomfort te behalen. De warmtepomp zorgt voor een optimale besparing doordat hij zich automatisch aanpast aan de verwarmingsbehoefte van je huis. NIBE is een toonaangevende speler op het gebied van inverter-technologie, heeft bijna 40 jaar ervaring met water/water warmtepompen en biedt je het breedste productassortiment in de markt. De NIBE S1155 is leverbaar in drie vermogenscategorieën: 1,5–6 (8) kW, 3–12 kW, 4–16 kW en 6-25 kW. Met haar geïntegreerde wifi vormt de S-serie een natuurlijk onderdeel van je Smart Home. De slimme technologie regelt automatisch het binnenklimaat en geeft jou de volledige controle via je smartphone of tablet. Het resultaat: maximaal comfort en minimaal energieverbruik, terwijl je ook de natuur een handje helpt.


NIBE Smart Price Adaption and Smart Grid Ready

Smart Grids - ook wel 'intelligente netten' genoemd - zijn momenteel in ontwikkeling. Middels toegevoegde intelligentie wordt het bestaande elektriciteitsnet flexibeler gemaakt, waardoor vraag en aanbod van elektrische energie beter op elkaar kunnen worden afgestemd. De NIBE warmtepompen zijn standaard uitgerust met diverse voorzieningen om te anticiperen op vraag en aanbod. Op lokaal niveau kun je hiermee als gebruiker zelf opgewekte PV-stroom zo gunstig mogelijk inzetten en, als de energiemaatschappijen variabele elektriciteitstarieven gaan hanteren, kan de warmtepomp dit gaan gebruiken om zo voordelig mogelijk je huis en warmwater op te warmen. Deze opties bieden gebruikers van een warmtepomp, een interessante kostenbesparing.


Inverter-gestuurde compressor

De inverter-gestuurde compressor van de warmtepomp zorgt dat voor modulatie van het geleverde vermogen. Dit geeft een efficiënte, energiezuinige cv-verwarming met optimaal comfort.

 

Perfecte aanpassong aan comfortwensen

Toonaangevende invertertechniek en boiler naar keuze, voor optimale aanpassing aan de comfortwensen.


Topprestaties 

Drie vermogens voor optimaal seizoensgebonden rendement en minimale gebruikskosten.


Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk touch screen en geïntegreerde draadloze verbinding met energiebesparende slimme technologie voor maximaal comfort.


Offerte aanvraag

Wij kunnen voor U ook een  vrijblijvende offerte maken voor een warmtepompinstallatie inclusief binnenuit/buitenunit of andere producten.
 

Montage en levering

Dit product is exclusief montage!
Dit is een speciale bestelling, kan niet retour of geannuleerd worden. Levertijd afhankelijk van fabrikant.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag