Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Water/water warmtepomp - NIBE - F1155-12

Productnummer: 065409

Bestanden bij bestelling:
11.376,00
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
  • Garantie
Water/water warmtepomp - Nibe - F1155-12
Water/water warmtepomp - Nibe - F1155-12

Productomschrijving

Water/water warmtepomp - Nibe - F1155-12

 

Gemaakt voor de toekomst

De NIBE F1155 PC is een zeer stille, modulerende water/water warmtepomp met geïntegreerde passieve koeling, maar zonder boiler.
Voor de levering van een passende hoeveelheid warmtapwater kun je de warmtepomp echter naar wens combineren met een losse boiler.
De warmtepomp zorgt voor een optimale besparing, omdat hij zich het hele jaar door automatisch aan de vermogensbehoefte van je woning aanpast.
Dit resulteert in een hoge SCOP (= seizoensgebonden rendement) en minimale energiekosten. NIBE levert de F1155 PC in drie verschillende vermogenscategorieën: 1,5-6 kW, 3-12 kW en 4-16 kW. Hierdoor is de warmtepomp geschikt voor zowel kleine als grote gebouwen.
Door toepassing van slimme technologie geeft de warmtepomp je controle over je energieverbruik en maakt hij een essentieel onderdeel uit je comfortinstallatie.
De efficiënte regeling past voor maximaal comfort automatisch het binnenklimaat aan en houdt daarbij tegelijkertijd rekening met het milieu.

 

IFTTT

Via NIBE Uplink is het mogelijk om gebruik te maken van IFTTT (IF THIS THAN THAT).
Bepaalde digitale informatie of gebeurtenissen kunnen bijvoorbeeld gekoppeld worden aan acties van de warmtepomp of bijbehorende temperatuurregeling, waardoor de NIBE warmtepompen naadloos passen in slimme woningen.


NIBE Uplink

De handige communicatiemodule NIBE Uplink geeft je online – via je smartphone, tablet of pc – snel en effectief een overzicht van de actuele status van je warmtepomp en van het comfort in je huis.
Ook kunt je hiermee online eenvoudig de ruimtetemperatuur instellen. Zo stelt NIBE Uplink je in staat om het comfort in je woning of appartement te beheersen – ongeacht waar je bent.
We noemen dit: de vrijheid van NIBE.


NIBE Smart Price Adaption and Smart Grid Ready

Smart Grids - ook wel 'intelligente netten' genoemd - zijn momenteel in ontwikkeling.
Middels toegevoegde intelligentie wordt het bestaande elektriciteitsnet flexibeler gemaakt, waardoor vraag en aanbod van elektrische energie beter op elkaar kan worden afgestemd.
De NIBE warmtepompen zijn standaard uitgerust met diverse voorzieningen om te anticiperen op vraag en aanbod.
Op lokaal niveau kun je hiermee als gebruiker zelf opgewekte PV-stroom zo gunstig mogelijk in zetten en, als de energiemaatschappijen variabele elektriciteitstarieven gaan hanteren, kan de warmtepomp dit gaan gebruiken om zo voordelig mogelijk je huis en warmwater op te warmen.
Deze opties bieden gebruikers van een warmtepomp, een interessante kostenbesparing.

 

Inverter-gestuurde compressor

De inverter-gestuurde compressor van de warmtepomp zorgt dat voor modulatie van het geleverde vermogen. Dit geeft een efficiënte, energiezuinige cv-verwarming met optimaal comfort.

 

Offerte aanvraag

Wij kunnen voor U ook een  vrijblijvende offerte maken voor een warmtepompinstallatie inclusief binnenuit/buitenunit of andere producten.
 

Montage en levering

Dit product is exclusief montage!
Dit is een speciale bestelling, kan niet retour of geannuleerd worden. Levertijd afhankelijk van fabrikant.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag